Hvad jeg havde på

Mosters-fest-2

til weekendens familiefest-begivenhed hos min mors søster – billedet er taget ved vores sommerhus, på græsplænen – ikke ideelt på hæle – men som en ordentlig blogger føler jeg mig forpligtet til at poste et outfit, som jeg er særligt tilfreds med:

Mosters-fest-e1433694989957

Det er bare et rigtig trofækonelook!

Kjolen er fra Kaffe, har et fantastisk snit til kurver og fås her – Skoene er fra Irregular Choice, og fås ikke mere – men tjek deres butik ud for masser af lækre sko her. Min clutch er fra Micael Kors og fra sidste år, Solbrillerne fra Dior og halskæden fra Chanel. Uret er et vintage Rolex.

Bemærk manglen på nylonstrømper og mine blændende hvide ben!

Dagen var forøvrigt sjov. Vi fik blandt andet serveret en lækker blød og rund rødvin – økologisk. Min moster påstod hårdnakket, at man ikke får hovedpine af økologisk rødvin! Så er informationen givet videre.

Resten af weekenden blev tilbragt i sommerhuset – her er lidt stemninger fra nogle lækre dage:

lysfad
stilleben


 

 

 

 

 

 

løb

SebLeia-e1433696642320

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *